نایب رئیس کمیسیون عمران مجلس از برگزاری نشست مشترک کمیسیون متبوع خود با هیات عالی نظارت مجمع تشخیص مصلحت نظام خبر داد تا درصورت امکان مصوبه اولیه مجلس در قانون بودجه اجرایی شود.
قطعا این مخازن روی قدرت صادراتی نفت پاسارگاد تاثیرگذار خواهد بود، چون برنامه و راهبرد امسال شرکت صادرات CFR است که بتوانیم به صورت مستقیم خودمان در بازار مناطق بار را تحویل بدهیم
ساخت پروژه نیمهتمام مخازن آبادان شرکت نفت پاسارگاد پس از وقفه چند ساله، توسط متخصصان داخلی ظرف مدت ۹ ماه تکمیل و آماده بهرهبرداری شد و ایران به جمع کشورهای دارای مخازن ذخیرهسازی قیر در منطقه پیوست.
انتظار ما از دولت و مجلس ایسنت که قیمت خوراک را دست نزنند، چون با توجه به کاهش قیمت جهانی گاز و از بین رفتن شرایط رقابتی ، مخالف افزایش قیمت خوراک هستیم. در مورد سوخت هم معتقدیم که به صورت پلکانی افزایش پیدا کند.
عضو اتحادیه صادرکنندگان فرآوردهای نفت، گاز و پتروشیمی، گفت: طبق آمار ۹ ماهه امسال، متانول با صادرات شش میلیون و ۸۰۰ هزار تنی، درآمدزایی یک میلیارد و ۸۷۰ میلیون دلاری برای کشور داشته؛ همچنین صادرات گاز مایع شش میلیون و ۶۰۰ هزار تن بوده که چهار میلیارد و ۹۰۰ میلیون دلار ارزآوری داشته است و در بخش صادرات گازمایع با رشد ۱۲۰ درصدی نسبت به سال قبل مواجهیم....
قیر مانند بنزین و گازوئیل محصول تمامشده نفتی است؛ چرا باید در لیست کالاهای خام و نیمهخام قرار گیرد؟ این چالشی است که انجمن قیر ایران در سال جاری با آن مواجه شده و بارها از نهادهای دولتی و تصمیمسازان اقتصادی، چرایی آن را پرسیده، اما پاسخی دریافت نکرده است.
ایران بزرگترین تولید کننده قیر خاورمیانه، با دستیابی به دانش فنی تولید گرید جدید قیر می تواند با گسترش مرزهای صادراتی خود گام دیگری در جهت انباشت ثروت ملی و ارزآوری بردارد.
گرید جدید قیر که با استانداردهای کشور چین برای واردات همراه ایت در پالایشگاه قشم تولید شد که در گسترش بازارهای جدید و ارزآوری برای کشور در شرق آسیا موثر خواهد بود.
مدیر عامل نفت پاسارگاد در حاشیه مجمع عمومی سالانه منتهی به ۱۴۰۰/۱۲/۲۹ در گفتگو با خبرنگار «نفت ما» دیدگاههای خود را در خصوص مسائل بازار قیر ایران، تامین وکیوم باتوم و استراتژی صادراتی شرکت متبوع خود به اشتراک گذاشته است که در ادامه تقدیم مخاطبان نفت ما میشود.
نفت پاسارگاد مطابق با عملکرد سال مالی ۱۴۰۰ و سال جاری رکوردهایی جدید را به ثبت رسانده است که از جمله آنها رشد درآمد عملیاتی و سود خالص درسال مالی ۱۴۰۰، تولید قیر با گرید متناسب با شرایط آب و هوایی کشور برای نخستین بار و آغاز تولید قیر نانو در این شرکت است.
اسفندیار گفت: خریداران هندی هستند که مشخص میکنند قیر ایران با چه قیمتی فروخته شود، چون مالکان کشتیها ریز اطلاعات ما را دارند و میدانند که وی بی را با چه قیمتی خریداری کرده ایم. ما نباید به خاطر رقابت، قیرمان را به هر قیمتی عرضه کنیم و به صادرات قیر کشور ضربه بزنیم.
تولید و مصرف قیر جهان در سال ۲۰۲۱ بالغ بر ۱۲۵ میلیون تن بود و ایران با ظرفیت تولید بیش از ۶ میلیون تن قیر، سهم ۸ درصدی از بازار جهانی قیر را داشته است.